Diverse

Køb mad nu og betal senere

Undgå overforbrug på mad eller andre væsentlige ting ved at købe nu og betale senere. Denne populære finansieringsmulighed, især i føde- og drikkevareindustrien, stiger i popularitet. Mange online købmandsforhandlere tilbyder køb-nu-betal senere som en mulighed for traditionelle kreditkort. Flere virksomheder er også kommet ind i BNPL. Her er et par stykker. Fortsæt med at læse for at lære mere om BNPL. Det er nemt at foretage store køb med dit kort og derefter betale senere.

Overvej at købe store mængder mad, men er bekymret for bestil mad online, hvordan du vil betale for dem med det samme. Disse butikker, i modsætning til traditionelle kreditkort, accepterer Zip eller Affirm. Visum accepteres overalt, hvor Visa accepteres. Walmart accepterer også Zip, Affirm og udvidede for nylig deres køb-nu, betal senere muligheder for at tilbyde andre tjenester. Selvom denne mulighed er praktisk for mange, skal du sørge for fuldt ud at forstå vilkårene og betingelserne, før du køber.

BNPL er en lignende betalingsplan som layby-systemet. Du betaler din vare i lige store månedlige betalinger. BNPL-selskabet betaler butikken på forhånd. Du betaler derefter saldoen over tid. Nogle udbydere opkræver forsinkede gebyrer og kontoføringsgebyrer, hvilket kan få folk til at gå glip af betaling. Selvom nogle er bedre end andre, udgør de stadig en risiko. BNPL kan være et levedygtigt alternativ for de forbrugere, der kæmper for at få enderne til at fungere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.