Afskrivning rapportering

I en revisor indberetningssystemer, afskrivning af en virksomheds faste aktiver såsom dens bygninger, udstyr, computere mv. er ikke registreret som en kontant udgift. Når en bogholder måler profit på periodiseret bogføring, tæller han eller hun afskrivningen som en udgift. Bygninger, maskiner, redskaber, køretøjer og møbler alle have en begrænset levetid. Alle anlægsaktiver, har bortset fra selve jorden, en begrænset levetid for nytten for en virksomhed. Afskrivninger er metoden til bogføring, der tildeler de samlede omkostninger af anlægsaktiver til hvert år af deres brug i at hjælpe virksomheder generere indtægter.

En del af de samlede salgsindtægter på en virksomhed omfatter genoprette af omkostninger, investeret i sin faste aktiver. I en reel følelse sælger en virksomhed nogle af sine faste aktiver i salgspriserne, at det opkræver det kunder. For eksempel, når du går til en købmand, går en lille del af den pris, du betaler for æg og brød mod udgifterne til bygninger, maskiner, brød ovne, osv. Hver rapporteringsperiode, indtjener en business en del af de omkostninger, der er investeret i sin faste aktiver.

Det er ikke nok for revisor at tilføje tilbage afskrivning for år til bottom-line profit. Ændringer i andre aktiver, samt ændringer i passiver, også påvirke likviditeten fra fortjeneste. Den kompetente revisor vil faktor i alle de ændringer, der bestemmer cash flow fra fortjeneste. Afskrivningen er kun en af mange justeringer af nettoindkomsten af en virksomhed til at bestemme cash flow fra driftsaktiviteter. Amortisering af immaterielle aktiver er en anden udgift, der registreres af en virksomheds aktiver for år. Det er anderledes, da det ikke kræver kontant udlæg i år at blive anklaget for udgiften. Der opstod når virksomheden investeret i disse materielle aktiver.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *