billig bilforsikring: faktorer, der påvirker din bil forsikringspræmier

Når det kommer til auto forsikring priser, bestemmer hvem du er, hvad du betaler.

Bil forsikringspræmier er baseret på en lang række faktorer, hvoraf nogle du kan styre, og nogle af dem, desværre, er uomtvistelige kendsgerninger af livet. Statistisk set, er en seksten – årig dreng med en 300 hestekræfter sportsvogn i en storby langt mere tilbøjelige til at ramme noget end en 35-årig gift fyr køre en minibus rundt i forstæderne.

Mens du ikke kan ændre din alder og nogle andre faktorer, er der ting, du kan gøre for at holde forsikringspræmier så lavt som muligt.

Faktorer ikke kan ændres, der påvirker din auto forsikring priser:

Din alder

Dick Clark og Sophia Loren uanset, aldring er uundgåeligt. Og mens du muligvis en ældre udseende teen eller en ungdommelig firsårig, den ældste og de yngste bilister er langt mere tilbøjelige til at have ulykker.

Køn

Uanset om det er mothering instinktet eller færre NASCAR fantasier, gøre kvinder statistisk sikrere drivere.

Ægteskabelig Status

OK, du kan ændre dette, men der har ikke været rapporter om folk, der gifte sig blot for at sænke deres forsikringspræmier.

Faktorer kan du ændre, der påvirker din auto forsikring priser:

Geografi

Hvor bor du spørgsmål. For eksempel, er der lever i landdistrikter Amerika langt mindre tilbøjelige til at have en kollision eller en stjålet bil end dem, der bor i en by. Men nogle gange endda bare bevæger sig på tværs af gaden kan ændre din sats.

Drivende krænkelser

Hastighedsoverskridelser billetter, løb røde lys, manglende udbytte mv. alle tæller med i din auto forsikring sats.

Dit køretøj

Hvis du skal have denne kirsebær rød Corvette eller Ferrari Testarossa, være parat til at betale for det. Din forsikringspræmier vil være højere.

Skadesager

Mens du ikke kan ændre fortiden, vil holde din skifer rene og fri for ulykker holde dig i bedre sted end masser af fender benders.

Kreditvurdering

Det er rigtigt – mange forsikringsselskaber se at have en dårlig eller endda ingen kredithistorie som tyder på højere risiko.

Besættelsen

Lidt lettere sagt end gjort. Tro det eller ej, har forsikringsselskaberne fundet korrelation mellem din besættelse og risiko. Giver mening at pizza levering fyr kunne være højere risiko!

Andre faktorer, der går til fastsættelse af præmier:

Miles driven året

Afstand til arbejde

Besættelsen

Års kørsel erfaring

Erhvervsmæssig brug af køretøjet

Uanset om du i øjeblikket har Bilforsikring

Tyveri beskyttelsesenheder (ofte resultater i rabatter)

Flere biler og chauffører (en anden mulighed for rabatter)

Overvældet?

Det kan være mere end en smule forvirrende, når du forsøger at bestemme bedst og mest overkommelige dækning for dit køretøj. Som noget andet, få gode råd og sammenligning shop. Med Web på fingrene har du alle de oplysninger og magt til at få de bedste tilbud.

Bemærk venligst at denne beskrivelse/forklaring er beregnet som en retningslinje.
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *