En introduktion til Baby bil sæder

At blive forælder for første gang omfatter en enorm mængde af læring, som der er hundredvis af ting involveret som barnløse folk vil have havde ingen grund til at komme på tværs før, og heller ikke havde noget incitament til at lære om. Når du først lære af den forestående nye ankomst, dine tanker vil sandsynligvis blive taget med udsmykning og udstyre en børnehave, købe tøj, flasker, og meget mere, men mange mennesker tror ikke på en baby autostol indtil senere i graviditeten. Det er meget vigtigt at sørge for, du ved hvad man skal kigge efter i et sæde, som efter alt, du skal bruge en på dit barns første rejse, fra hospitalet tilbage til hjem.

For denne første rejse, skal du bruge et sæde, der vender mod bagsiden af dit køretøj. Dette giver den bedste beskyttelse i tilfælde af en kollision for et spædbarn, som ikke endnu kan bære vægten af deres eget hoved. Sædet vil være pænt tilbagelænet baglæns, giver en sikker og komfortabel coccoon til din baby.

Det er vigtigt at vælge en bagudvendt sæde, der er robust og pålidelig, endnu lettere at bære. Unge babyer sover lidt og ofte, og den sidste ting du ønsker at gøre efter endelig at få dit barn til at sove i en bilrejse er at vække dem ved at fjerne dem fra deres varme og hyggelige plads. At have en let aftagelig model, som er let at bære betyder kan du færge dit barn fra bil til hus med som lidt forstyrrelse som muligt.

Disse modstående bagsæderne er kun egnet til yngre børn. Når de er vokset til at veje omkring 20 pounds eller toppen af hovedet nærmer sig den øverste kant af sædet og dermed ikke længere beskyttet korrekt, skal du flytte til en fremadrettet modstående sæde.

Disse pladser er langt mere oprejst, men bedre modeller kan justeres for at give en mere horisontal position til at hjælpe dit barn sove under længere ture. På grund af den oprejst position er det vigtigt, at dit barn kan sidde deres egne før du bruger denne form for sæde. Fremad modstående sæder er bygget til at holde for en fair par år, og de fleste vil være godt, indtil barnet når en alder af 4 eller 6.

Inden vi slutter, er der to meget vigtige ting at huske på, når du køber en autostol.

For det første skal du være meget forsigtig, når du køber en, der ikke er helt nye. Selvom det kan synes som en økonomi til at få en anden hånd plads, er der ingen måde at vide for sikker sin historie. Det kan have været involveret i en ulykke på et tidspunkt i fortiden, hvilket resulterer i svagheder, der ikke kan ses med det blotte øje. Disse svagheder kunne bringe dit barn selv i en mindre ulykke. Du bør kun købe en brugt sæde, når du kan være helt sikker på historie – som når købe off lukker venner eller familie.

Endelig sæder baby bil sæder ikke bør monteres i front, hvor en airbag er monteret. I en ulykke, kunne inflation airbaggens funktion forårsage alvorlige skader eller kvælning til et barn, så altid passe autostole i den bageste del af køretøjet i dette tilfælde.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *