Fordelene ved Ginkgo Biloba

Indledning:

Ginkgo træer, er en af de ældste arter af træer, der dyrkes i Kina og menes at være 150 til 200 millioner år gamle. Ginkgo træer vokser i gennemsnit jord og endda i fuld sol. Træet kan vokse 100 – 120 fødder. Ginkgo træer er meget modstandsdygtige over for forurening og infektion og lider næppe nogen sygdom. Insekter angriber sjældent disse planter. Af disse grunde disse træer er mest tolerante selv i bykørsel og dyrkes som skygge træer.

Ginkgo eller ginkgo biloba ekstrakter er fremstillet af forskellige dele af disse træer. Chinease har brugt ginkgo biloba i århundreder til behandling af forskellige lidelser. Nu det er mest undersøgte urt og bruges af de fleste af landene som urtemedicin.

Arbejder af Ginkgo Biloba:

Ginkgo blade indeholder to grupper af aktive komponenter kendt som flavonoid-glycosider og ginkgolider. Disse aktive ingredienser hjælper øge blodgennemstrømningen til hjernen og forbedre det samlede netværk af blodkar, og derfor øger tilførslen af ilt og essentielle næringsstoffer til hjernen og andre vigtige organer i kroppen og hjælper samtidig kontrollere allergisk inflammation og astma.

Fordelene ved Ginkgo Biloba:

Forskning på denne urtemedicin fortsætter i de sidste tre årtier, og nogle af fordelene, som det fremgår af kliniske studier er summeret nedenfor.

Det har en positiv effekt på kar-systemet og det tillader systemet til at fungere mere effektivt ved at tillade mere blodgennemstrømningen og derfor mere ilt til de vitale organer i kroppen, herunder hjerne.

Hjernen, at være den højeste ilt forbruger (20%) for det samlede ilt behov af det menneskelige legeme, regulerer kroppen mere effektivt.

Den forbedrede blodcirkulation til hjernen herunder mikrocirkulationen i mindre kapillarrør øger hukommelsen og metaboliske effektivitet herunder neurotransmittere forordning.

Ginkgo biloba er nyttig for afslappende koronar arterier trange af kolesterol.

Ginkgo biloba er også nyttig til at lindre spændinger og angst.

Ginkgo biloba er også gavnligt at løfte stemningen og genoprette energi.

Ginkgo biloba kontrol trombocyt aktivitet faktor (PAF). Overdreven trombocyt faktor (PAF) i kroppen kan medføre fysisk stress, hjernesygdom og hudproblem herunder psoriasis, hjertekarsygdomme og andre lidelser, hørelse.

Ginkgo biloba er gavnligt til behandling af svimmelhed og tinnitus.

Ginkgo biloba fungerer som en antioxidant og hæmmer frie radikaler dannes i kroppen. Antioxidant spiller en afgørende rolle for beskyttelse af hjerte-kar- og centralnervesystemet (CNS). Den kombinerede effekt af forbedrede kredsløb og antioxidant forbedrer blodtilførslen til nethinden og kontrol retinal forringelse forårsager en generel forbedring i visuel aktivitet.

Nogle af de kliniske forsøg viser, at ginkgo biloba er gavnligt til behandling af Alzheimers sygdom.

Ginkgo biloba er også brugt som støttende urtemedicin for behandling af barnløshed lidelse hos mænd.

Forholdsregel:

Selv om det er en urtemedicin med enorme fordele, bør den ikke kombineres med visse antidepressiva såsom MAO (mono Amin oxidase). Personer at tage medicin for koagulationsforstyrrelser bør undgå at tage ginkgo biloba, som medicinen vil øge virkningen af ordineret medicin.

Hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid, skal du ikke tage ginkgo biloba.

Bivirkninger:

De mulige bivirkninger af medicinen omfatte

Ginkgo biloba kan forårsage nogle gastrointestinale lidelser.

Ginkgo biloba øger risikoen for blødning og hvis du har eller havde nogen blodpropper lidelse, bør du ikke tage ginkgo biloba.

De andre almindelige bivirkninger af ginkgo biloba kan omfatte kvalme, diarre, opkastning, svimmelhed, hovedpine og rastløshed.

Hvis du observere nogen af bivirkning som nævnt ovenfor eller nogen anden bivirkning, bør du stoppe med at tage ginkgo biloba og konsultere din læge.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *