Hvordan man bruger Ebay’s “Salgsfremmende Flyer” værktøj.

Hvis du har en eBay-butik, kan så du udskrive off salgsfremmende flyers for det gratis.

Du har måske set dem at andre sælgere har sendt dig-de er dybest set lister over poster til rådighed i deres butikker, eBay, normalt bærer denne standard besked: “Tak for dit køb! Kan du besøge min eBay butik for flere store poster og venlig, pålidelig kundeservice.” Hvis du ved hvad du laver, men kan du virkelig gøre din flyer skiller sig ud fra mængden.

Hvordan gør jeg det?

Gå til ‘Min eBay’, derefter ‘styre din Store’. Klik nu på ‘Kampagner’, og du vil se den ‘Store salgsfremmende Flyer’ indstilling der for dig at bruge. En flyer vil blive oprettet automatisk ved hjælp af indstillinger og elementer fra din eBay butik, og du kan tilpasse det, du ønsker. Vær sikker på at tilføje en kant, for at gøre din flyer mere attraktivt visuelt.

Når du har lavet en flyer, kan du udskrive det så mange gange som du har brug for til – det vil blive opdateret hver gang du udskriver det for at vise din seneste elementer, så du skal kun udskrive hvad du har brug for denne dag.

Hvad kan jeg gøre med Flyers?

Nå, er der alle mulige anvendelser for salgsfremmende flyers.

Mens du kunne gå og hånd dem ud på gaden, der sandsynligvis ikke ville være særlig effektiv. De fleste af de mennesker, der går forbi dig og tage flyer vil have nogen interesse i dit produkt, og det vil bare være spild af papir, blæk og tid. Nej, som med alle marketing, der er bedre måder at målrette dine flyers.

Læg dem i kuverter: Hvis du har været at sætte visitkort eller komplimentere underkjoler i dine konvolutter, i stedet bruge flyers. Det er ligesom at sende ud en mini katalog til din købere, og herunder de rigtige varer på det kan hjælpe dig gøre et par backend salg.

I din butik: Hvis du har en reel butik eller forretning, så du kan uddele løbesedler til dine kunder til at lade dem vide, at du også sælge ting på eBay.

På en rival shop: Dette er en smule af guerrilla marketing, men måske du er til at. Du kan prøve at uddele dine flyers udenfor en butik, der sælger varer. Vær opmærksom på at dette kan få den butiksejere lidt fortørnet, hvis de ser dig, dog – bør du kun give flyers til folk forlader butikken, ikke indtaste den.

Send dem til virksomheder: slå op adresser på virksomheder i området, der muligvis hvad du sælger, og send dem flyers i stillingen.

Flyers give dig en anden fordel: Hvis nogen typer din butiks adresse, som det vises på en løbeseddel og derefter køber noget, så du får 75% endelige værdi gebyr kredit for reklame, uden selv at skulle betale noget for reklame!

Brugere, der er uerfaren på eBay, selv om, kan skabe et par problemer for dig – de måske ikke helt ved hvad de laver, og det er aldrig godt. I den næste e-mail, vil vi dække sådan rapport og håndtere eBay transaktion problemer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *