Hvordan man vælger et flyselskab kort?

Der er så mange flyselskab kort, der kan gøre dig forvirret til at beslutte hvilken en til at vælge imellem? Du kan nemt nå frem til nogle beslutning ved at spørge dig selv disse grundlæggende spørgsmål, såsom hvilket flyselskab kan du bruge de fleste? eller hvordan man ofte flyver du og er der nogen fordele værd gebyrer ved disse luftfartsselskaber.

Hvis du bruger kun ét luftfartsselskab, når du rejser du har til første check med dem og se om de har deres eget flyselskab kort, fordi nogle af flyselskaberne tilbyder ikke deres egne kort, men de er i nogle slutte venture med andre virksomheder at tilbyde deres egne særlige kort. Det er imidlertid mere sandsynligt, at dit foretrukne flyselskab har sit eget flyselskab kort tilgængelige.

Det kan være muligt, at du bare ser på bekostning af flyrejser, tidsplan eller tilbud og ikke betaler nogen opmærksomhed til det flyselskab, der tager dig til din ønskede destination. Så hvis dette er tilfældet skal du søge for et flyselskab kort, der har mere overbærenhed og dermed du bør kunne finde et flyselskaber-kort, der tilbydes med flere flyselskaber i stedet for bare én.

Du bør også tjekke ind flyselskab kort, og hvis du flyver ofte så du nemt kan finde nogle fantastiske tilbud og fordele, men hvis du rejser kun en gang om året eller hver par år så flyselskab kreditkort ville være den bedste deal.

Som hvert flyselskab kortet fungerer på et tidspunkt, og når du flyver til en vis mængde af miles du kan også modtage en fri flyvning. Du skal huske at de fleste af den tid, det punkt, at du samler på dit flyselskab kort udløber. Så bør du ikke flyver meget ofte eller du vil miste nogle point i stedet for at få nogle belønningspoint for dig selv.

Hvis du flyver meget ofte, kan så et flyselskab kort give dig masser af fordele, især hvis du har en flyselskaber kreditkort, der ikke sætte et loft på de punkter, at du kan tjene hvert år.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *