Nautiske stjerne tatoveringer historie, mening og symbolik: Hvad en mærkelig blanding!

Historie, mening og symbolik af nautiske stjerne tatoveringer er et varmt debatteret emne. I dag mange forskellige grupper har vedtaget den nautisk stjerne tatovering som et symbol for deres egen bevægelse og de har alle tilskrives deres egen betydning og historie symbolet. Således har ført til en bred uenighed som den betydningen af tatoveringen.

Historisk set har de fleste alle er enige om, at sejlere var de første mennesker til at få nautiske stjerne tatoveringer. Faktisk vedrører de meget ordet nautiske tilbage sejlads. Så denne forbindelse har været temmelig fast etableret. De fleste mennesker er enig i sejlerne var en temmelig overtroisk gruppe historisk og sailor lore bugner med overtroisk og fantastiske fortællinger om liv og død og at blive tabt på havet. Tidlig sejlere navigerede ved stjernerne om natten og Nordstjernen blev symbolet for at finde dem vej hjem. Når du ved hvor Nordstjernen er du kan pege dit skib i den rigtige retning at komme hjem. Så blev stjernen et symbol for at finde dem vej hjem eller mere symbolsk selv finde dem vej i livet. Derfor vil mange sejlere tatovering nautiske stjerner på deres underarme som et lykkebringende symbol i håb om at vende hjem.

Men deres moderne betydning er en mere omdiskuterede emne. Mange mener, at grupper herunder bøsser og lesbiske, punk rockere og dem i militæret har vedtaget den nautisk stjerne tatovering som et meget vigtigt symbol. Mangfoldighed af disse tre grupper har ført mange at argumentere betydningen af deres tatoveringer.

For militæret er forbindelsen temmelig klart pege tilbage til de tidlige sejlere og symbolikken og betydningen er den samme som de tidlige sejlere. Mange militære mennesker få en nautisk stjerne tatovering som et symbol for at finde dem vej hjem sikkert. Dette kan naturligvis også omfatte mere symbolsk bare at finde dem vej i livet.

Her er et citat, fandt vi fra et medlem af de væbnede styrker og hans fortolkning af tatovering:

“Jeg er i den amerikanske hær, et Parlamentsmedlem, der søgte byer og landsbyer for Al Quida og oprørere. Jeg var i Irak for 1 år. Jeg har en rød og sort nautiske stjerne på mit håndled. Grunden til at jeg fik det var fordi da jeg var derude, jeg følte, det var en guide til at guide mig hjem til min familie sikkert. Jeg fik det, så det ville minde mig, at jeg har tænkt mig at gøre det til at se min søn vokse. Jeg er ikke bøsse, det er ligegyldigt, hvad du tror, det repræsenterer, det betyder noget andet for alle. Ud i ørkenen, ville jeg slå op på stjernerne og tænke hjem. Så kan enhver tænke hvad de vil, det er hvad det betyder for mig. “

Punk rockere har også vedtaget dette som en populær symbol at have tatoveret. Den punk bevægelse spor sin historie og brug af nautisk stjerne tatovering tilbage til Sailor Jerry. Sailor Jerry er historisk set en af de mest berømte tatovering kunstnere nogensinde. Han var kendt for sin innovative og “cool” design. Punkere har taget dette symbol, og det har meget den samme betydning for at finde en vej i livet. At være de barske individualister type punkere tegning til symbolikken af sande nord og finde en egen unikke vej i livet. Så er den nautiske stjerne blevet et symbol for dette. Du ser mange punk bands, der har fuld ærmet tatoveringer typisk indarbejde nautiske stjerne tatoveringer på deres albuer eller andre steder.

Lesbisk og homoseksuelle forbindelsen er den, der ikke synes så indlysende ved første. Tilbage historisk i 1940 ‘s og 50 da alternative livsstil var ikke normen og ofte kvinder havde at skjule deres alternative valg de ville sport en skjult nautiske stjerne. Ofte de ville få den stjerne tatovering gjort på indersiden af deres håndled hvor kunne det nemt være skjult af et ur i løbet af dagen men vist ud om aftenen når ud i byen. I dag mange lesbiske hvor den nautiske stjerne tatovering til at vise deres forbindelse med deres tidlige banebrydende søstre. Her er en lille beviser til støtte for mine point.

“Her er passage (med nogle stykker faldt) fra” støvler i læder, Tøfler guld: historien om en lesbisk samfund “af Elizabeth Lapovsky Kennedy og Madeilne D. Davis copyright 1993 s. 189.

(taler om 1940 ‘s og 1950 ‘s):

“… I løbet af denne periode, den kulturelle tryk og identificeres som lesbiske – samtidig eller i det mindste forskellige-hele tiden var så kraftig, at det genererede en ny form for identifikation blandt hårde bar lesbiske: en stjerne tatovering øverst på håndleddet, som var normalt omfattet af et ur. Dette var den første symbol på Fællesskabets identitet, der ikke stole på butch-Five billedsprog. Vi kan spore dette fænomen tilbage til en aften med festivas i slutningen af 1950 ‘s, da et par Månedsfest kom til “Dirty Dick’s” tatovering stuen på Chippewa Street og havde den lille blå femtakket stjerne sat på deres håndled. Senere, nogle af fems af denne gruppe også går ideen en nat og gjorde det… Fællesskabet ser tatovering som et konkret mærke af identifikation… “Buffalo politiet vidste [at] de mennesker, der havde stjernerne på deres håndled var lesbiske og de havde deres navne og så videre. At det var en identitet ting med det homoseksuelle samfund, med den lesbisk samfund”. Det faktum, at den stjerne tatovering blev lavet af dem, der var fast i roller, faktisk af den gruppe, der blev betragtet som de butchy Månedsfest og deres fems, tyder på, at kraften at hævde lesbisk identitet var stærk nok til at bryde gennem de eksisterende traditioner dristighed baseret i butch-Five roller. Stjernerne varsle metoder af identitet skabt af gay befrielsen. I virkeligheden, mærket er blevet noget af en tradition i lokale kredse og har set en vækkelse i 1970 ‘ erne.”

Denne betydningen af symbolet har selvfølgelig lavet en masse problemer og argumenter blandt de andre to grupper af bærere af nautiske stjerner. De fleste puck og militære mennesker ønsker ikke at have en nautisk stjerne, der peger tilbage til noget fra det lesbisk bevægelse så mange vil sige, at der er ingen forbindelse der og det er falsk.

Her er et citat fra en anden væbnede styrker medlem om symbolikken i den nautiske stjerne blandt homoseksuelle samfund:

“Dette”gay symbol”er en belastning af hooey, nogen består ganske nylig. Den nautisk stjerne tatovering har eksisteret næsten lige så længe tatovering selv. Den sene kelterne (eller tidlige irske, afhængigt af din opfattelse af verdenshistorien) sagdes at have været først til at have tatoveringer, selv om bevis for, at det bliver brugt på skibe i Spanien har fundet pre dating irske kravet.

Som marinesoldat er det et meget almindeligt symbol blandt os, hvis vi har været en del af en båd Raid selskab, rød for port, grøn om styrbord på forskellige dele af kroppen. På skibet så jeg om en million forskellige variationer over sejlere var jeg tjente med, naturligvis længsel tilbage til sailor rødder.”

Her er et citat fra en punk rocker og hans følelser om symbolik af tatovering:

“hvilke idioter… selv de militære drenge ved ikke, hvad det egentlig betyder… BARE SÅ DU ALLE VED! Det blev brugt af gamle sejlere… og symbolet, der repræsenterer nord på en kort.. .og det er Nordstjernen sejlerne ville bruge det som en blottelse for at komme hjem… du kan finde det på gamle flådens skibe og virkelig virkelig gamle kort… Punk Rock… nå bruger vi det fordi vi kan og Sailor Jerry lavet de fedeste tatoveringer, der begyndte at sætte dem på alle… min bedstefar havde endda en dermed bliver brugt som en traditionel ikon”

Det går bare for at vise, at når den samme kraftfulde symbol bruges igen og igen over årtier tid det kan træffes på meget forskellige betydninger for forskellige grupper. Så alle dem, som du kan se sportslige en nautisk stjerne tatovering kan ikke alle har den samme fortolkning af dens symbolik.

Så har du en nautisk stjerne tatovering eller tænker på at få en i fremtiden? Hvor betydningen af symbolet får du den nautiske stjerne for? Så længe du ved, hvad symbolik bag stjernen er og du har fået det til den rigtige grund til enten støtter det lesbisk bevægelse eller som et symbol til at finde din vej!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *