Nyheder

Bedste kreditkort i 2022

Der er mange valg, når det kommer til at vælge de bedste kreditkort. Du vælger de kort, der passer bedst til dine behov. Leder du efter et kort, der ikke opkræver noget årligt gebyr og har en introduktionsrate på 0%? Foretrækker du cash back-belønninger eller et nul intro APR-kreditkort? Uanset hvilken grund, skal din kredit score tages i betragtning, når du handler rundt efter et kort. Du bør ikke blive fristet til ikke at drage fordel af den første aftale, du finder.
Chase Freedom Ubegrænset

Chase Freedom Unlimited er et godt valg for alle, der leder efter et cash back kreditkort uden et årligt gebyr. Dette kort har et robust belønningsprogram uden årligt gebyr og en langsigtet introduktionsrente på 0%. Chase Freedom Unlimited har en høj tilmeldingsbonus, men er ikke egnet til alle. Chase Freedom Unlimited-kortet kræver mere indsats end andre kort. Det anbefales ikke til dem, der kun kræver små mængder cash back.
Wells Fargo aktivt kontantkort

De bedste kreditkort i 2022 vil sandsynligvis stadig være dem uden årlige gebyrer. Wells Fargo Active Money (r) -kortet tilbyder både en stor velkomstbonus samt cash back -belønninger. Dette kort er billigere end andre cashback-kort, da det ikke har nogen årlige gebyrer. Andre cashback-kort kan opkræve yderligere $ 95 om året. Der er dog andre fordele ved dette kort, der gør det umagen værd.
Petal 2 Visa kreditkort

Tjek din kredit score, før du ansøger om Petal 2 Visa Kreditkort. Petals program tilbyder et differentieret cash back belønningsprogram. Mens andre kreditkortselskaber anvender komplekse algoritmer til at bestemme kreditværdighed, gør Petal det ikke. Dette giver dig mulighed for at tjene penge uden at skulle overskride en grænse. I stedet for at modtage en kreditkortregning modtager du en papircheck. Men hvordan kan du afgøre, om din ansøgning er berettiget?
Oplev det Sikret kreditkort

Discover it Secured Credit Card tilbyder et generøst velkomsttilbud. Du modtager op til $ 200 i kontanter tilbage, hvis du tjener penge i løbet af det første år. Kortet har ikke et årligt gebyr. Der er en 2% cashback på restauranter og tankstationer og 1% på alle andre køb. Du kan også få en generøs velkomstbonus og tjene penge tilbage på alle køb.
Capital One kreditkort

Capital One kreditkort vil være dit bedste valg for et kreditkort i 2022. Capital One har kort, der passer til dine behov og er åbne for alle uden minimumskrav til balance. Disse kort leveres med attraktive tilmeldingsbonuser og lukrative belønningsprogrammer. Disse kort kræver god kredit, men de kan forhåndsgodkende ansøgere baseret på deres kredit score. Find ud af, hvorfor Capital One-kreditkort blev bedømt som de bedste i 2022 af os.